Ubisoft levering og returnering i løbet af COVID-19

SPØRGSMÅL:

Kan jeg stadig bestille og returnere produkter fra Ubisoft Store?

SVAR:

I lyset af den nuværende COVID-19-situation arbejder vi hårdt for at minimere forsinkelser i levering af Ubisoft Store-produkter.

Vi sender stadig fysiske ting. På grund af omstændighederne kan forsendelsen tage lidt længere tid.

Når du vælger din leveringsadresse, skal du huske, at forretningsadresser muligvis er lukket og ikke er i stand til at modtage pakker.

Vi accepterer stadig returnerede ordrer.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontaktede os!