De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Release date for Anno History Collection

SPØRGSMÅL:

When is the Anno History Collection released?

SVAR:


The Anno History Collection was released for Windows PC on 25 June 2020.
 

For more details please visit the official Anno Union article.

Please feel free to get in touch if you have any other questions.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.