Redigering af ungdomskontoens oplysninger

SPØRGSMÅL:

Hvordan kan jeg ændre oplysningerne på min Ubisoft-konto som ung spiller?

SVAR:


For at redigere din konto skal du gå til siden med kontooplysninger.

Her kan du tilpasse:
   
Bemærk, at man med ungdomskonti kun kan vælge avatarer fra galleriet ved tilpasning af profilen.
 
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål!

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.