De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Code of Conduct for Rainbow Six: Siege

SPØRGSMÅL:

What are the rules of conduct for Rainbow Six: Siege?

SVAR:


We would like to ask our players to follow a few guidelines when playing Rainbow Six: Siege to ensure a great gaming experience for everyone.

The full Code of Conduct can be viewed on the official Rainbow Six: Siege website.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.