Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Save Game Locations for Starlink: Battle for Atlas

The default save file locations for Starlink: Battle for Atlas are:

PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Playstation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data In System Storage > Starlink: Battle for Atlas

Xbox One
My Games and Apps > Starlink: Battle for Atlas > Menu > Manage Game > Saved Data

Nintendo Switch
System Settings > Data Management > Save Data/Screenshots

To manage your saved games, please take a look at our Managing Save Files article.

If you have any other questions, please get in touch.