Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Unable to join a friend's crew

If it is happening to you, please check our connectivity troubleshooting articles for PC, PS4 or Xbox One

If you still encounter the same issue after completing this connectivity troubleshooting, please contact us