Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Supported Peripherals for Space Junkies

Here is a list of supported controllers that you can use with Space Junkies

Playstation 4
PC - Supported peripherals:
For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

If you have any further questions, feel free to get in touch