Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System requirements for Battle Realms

Before installing Battle Realms, you may want to make sure your system meets or exceeds these specifications:

Minimum Requirements:
400 Mhz Celeron or equivalant
Windows 98/00/ME/XP
64 MB RAM
DirectX 8 compliant 16 MB VRAM 3D AGP accelerated video card
DirectX 8 compliant sound card
DirectX 8 or higher(included)
4X CDROM Drive
600 MB hard drive space
Keyboard and Mouse

Recommended System:
PIII 750 or equivalent
Windows 98/00/ME/XP
128 MB RAM
DirectX 8 compliant 32 MB VRAM 3D AGP accelerated video card
DirectX 8 compliant sound card
DirectX 8 or higher(included)
4X CDROM
600 MB hard drive space
Keyboard and Mouse