Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System requirements for Rayman 3: Hoodlum Havoc

To get the most from Rayman 3: Hoodlum Havoc, your PC should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements

OS: Windows 98/ME/2000/XP (Only)
Processor: Pentium III 600 MHz, AMD Athlon 600 MHz(Pentium III 1 GHz or AMD Athlon 1 Ghz recommended)
Video: 128 MB RAM (256 MB RAM required for XP)
DirectX: 32 MB DirectX 8.1 compatible video card with Direct3D support (Geforce 2 or better)
Sound: DirectX 8.1 compatible sound card
CD Drive: 4x or faster CDROM drive (CDRW drives NOT supported)
Storage: 800 MB free hard disk space
Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required. Dual-Analog Controller strongly recommended)

Compatible Video Cards

DirectX 8.1 compatible 3D video cards w/ 32 MB RAM (Geforce or equivalent or better).
Intel Graphics Controllers and onboard (built-in) video cards are not supported.

Supported Gamepads

Gravis Destroyer
Gravis Eliminator
Gravis Game Pad Pro
Gravis Xterminator
Guillemot Dual Analog
Interact Powerpad
Microsoft Sidewinder Gamepad
Microsoft Sidewinder Gamepad USB
Microsoft Sidewinder Dual Strike
Microsoft Sidewinder Sensor
Per4mance Propad 6
PS-PC USB Converter
Thrustmaster Fusion
Thrustmaster Rage 3D