Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

What are the minimum requirements for Lock On: Modern Air Combat?

In order to play Lock On: Modern Air Combat properly, your computer must meet or exceed these minimum requirements:

• Windows 98/ME/XP/2000 (ONLY)
  • Pentium III 800/AMD Athlon 600 or better
  • 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
  • 3D video card (DirectX 8.1 compatible) w/32MB RAM (128MB recommended)
  • Sound Card (Direct 8.1 compatible)
  • DirectX 8.1 or higher (included on disc)
  • X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
  • Internet connection (56 kbps or better) or LAN for multiplayer
  • Hard Drive Space 1.1 GB

- Minimum Requirements subject to change -