Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Minimum Requirements for Prince of Persia: Warrior Within

In order to play this game properly, your PC must meet or exceed these minimum requirements:

Minimum Configuration:

Operating System: Windows 98 SE/2000/XP ONLY
Processor: 1000 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
RAM: 256 MB RAM
Video Card: NVIDIA GeForce 3 or higher, ATI Radeon 7500 or higher, Intel 915G
Sound Card: DirectX 8.0 compatible sound device
DirectX: DirectX 9.0c (included on disk)
Hard Drive Space: 1.5 GB hard drive space for minimum installation
Mouse: Windows-compatible mouse required

Recommended Configuration:

Operating System: Windows 98 SE/2000/XP ONLY
Processor: 1.5 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent
RAM: 512 MB RAM
Video Card: NVIDIA GeForce 4 or ATI Radeon 9500, or higher
Sound Card: DirectX 8.0 compatible sound device
DirectX: DirectX 9.0c (included on disk)
Hard Drive Space: 2.2 GB GB hard drive space for full installation
Mouse: Windows-compatible mouse required
Controller: Dual analog gamepad