Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

What are the minimum requirements for Rayman M?

For your game to work, your system MUST meet the following requirements.

System Requirements: Operating System: Windows 98 / ME / 2000 / XP Home Only
CPU Type and Speed: Pentium II 450 or equivalent (Pentium III 500 rec. )
Hard Drive (MB): 550MB
Memory: 64MB
Graphics: Any 16MB 100 DirectX 8. 0 Compatible graphics card (32MB recommended)
CD-ROM Speed: 4x or faster
Audio: Any 100 DirectX 8. 0 compatible
Soundcard Printer: Optional (Required to print user manual)
Multiplayer: Yes (Split Screen)
Packaging: DVD STYLE BOX.