Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System requirements for Rainbow Six Vegas 2 on PC

Your system must meet the following requirements for the game to work correctly.

Supported OS: Windows Vista/Windows XP (only)
Processor: 3 GHz Pentium 4 or AMD Athlon 3000 (3.5 GHz Pentium 4 or AMD Athlon 3500 recommended)
RAM: 1 GB
Video Card: 128 MB latest DirectX –compliant, Shader 3.0–enabled video card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: latest DirectX–compliant sound card; PC audio solution containing Dolby Digital Live required for Dolby Digital audio.
DirectX Version: November 2007 DirectX (included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM
Hard Drive Space: 7 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard and mouse, Xbox 360® Controller for Windows
Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster

*Supported Video Cards at Time of Release
ATI RADEON X1600-1950/HD 2000 series, HD 3000 series
NVIDIA GeForce 6600-6800/7/8 series

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.