Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System requirements for Dark Messiah of Might and Magic

FRAGE:

What are the minimum system requirements for Dark Messiah of Might and Magic?

ANTWORT:

Here are the system requirements for this game:

Supported OS: Windows XP (only)
Processor: AMD Athlon, Pentium 2.6 GHz (3.2GHz recommended)
RAM: 512 MB (1 GB recommended)
Video Card: 128 MB DirectX 9-compliant video card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9-compliant sound card (PC audio solution containing Dolby Digital Live required for Dolby Digital audio)
DirectX Version: DirectX 9 or higher (included on disc)
DVD-ROM: 4x or faster DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 7 GB free
Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard
Multiplayer: Broadband Internet connection with 64 Kbps upstream or faster. Installation of Steam software required for multiplay

*Supported Video Cards:
NVIDIA GeForce FX / 6 / 7 families
ATI Radeon 9 / X families