Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System requirements for Splinter Cell: Double Agent

FRAGE:

What are the minimum requirements for Splinter Cell: Double Agent?

ANTWORT:

Minimum requirements:

Supported OS : Windows XP (only)
Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 128MB Shader 3.0 enabled DirectX9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free

Recommended requirements:

Supported OS : Windows XP (only)
Processor : 3500 MHz Pentium IV/AMD or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 256MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DolbyDigital 5.1 and EAX 4.0 compatible
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 10.0 GB free

*Supported Video Cards at Time of Release
Single Player:
ATI X1300 / X1600 / X1800 / X1900
NVIDIA 6200 / 6600 / 6800 / 7300 / 7600 / 7800 / 7900

Multiplayer:
ATI X1600 / X1800 / X1900
NVIDIA 6600 / 6800 / 7300 / 7600 / 7800 / 7900

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.

This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disc and virtual drives.