Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System requirements for H.A.W.X 2

FRAGE:

What are the system requirements for H.A.W.X 2 on PC?

ANTWORT:

Minimum requirements
Operating System Windows 7 (SP1)
Processor Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz or AMD Athlon 64 3000+ or higher
RAM 1,5 GB
Video card 128 MB DirectX  9.0c-compliant card with Shader Model 3.0 or higher
DirectX DirectX 9.0
Hard Drive 9 GB available storage
Sound card DirectX 9.0-compliant sound card
DVD-ROM DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
Internet connection Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
Peripherals Windows-compliant keyboard, mouse, optional controller

Recommended requirements

Operating System Windows 7 (SP1)
Processor Intel Cor 2 Duo E4300 or AMD Athlon X2 3600+ or higher
RAM 2 GB RAM
Video card 256 MB DirectX® 10.0- compliant video card with Shader Model 3.0 or higher
DirectX DirectX 9.0
Hard Drive 9 GB available storage
Sound card DirectX 9.0-compliant sound card
DVD-ROM DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
Internet connection Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
Peripherals Windows-compliant keyboard, mouse, optional controller

Supported video cards at time of release
NVIDIA GeForce 6800 / GeForce7 / GeForce8 / GeForce9 / GeForce GT200 / GeForce GT400
ATI Radeom X1600 or better / HD2000 / HD3000 / HD4000 / HD5000 series

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on par with the minimum configuration.

Get in touch if you have any other questions!