Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System Requirements for TrackMania 2: Canyon

FRAGE:

What are the minimum system requirements for playing TrackMania 2: Canyon on PC?

ANTWORT:

To get the most out of TrackMania 2: Canyon, your PC should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements

OS : Windows XP / Vista / 7
CPU: 1.5 Ghz
RAM: 1 GB
Video memory: 256 MB, Pixel Shader 2.0
Hard drive space: 1.5 GB