Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System Requirements for Ghost Recon Future Soldier

FRAGE:

ImageWhat are the minimum system requirements for Ghost Recon: Future Soldier?

ANTWORT:

In order to run this game properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements

SUPPORTED OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
PROCESSOR: 3.0 GHz Intel Pentium D or 2.2 GHz AMD Athlon X2 4400+
RAM: 2 GB
VIDEO CARD: 512 MB DirectX compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list*)
SOUND CARD: DirectX 11 compliant sound card
DIRECTX VERSION: DirectX 11
DVD-ROM: DVD-ROM 4x speed, dual-layer drive
HARD DRIVE SPACE: 25 GB
PERIPHERALS SUPPORTED: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
MULTIPLAYER: Registration via Internet at first launch, permanent broadband connection required for multiplayer.

Recommended System Requirements

PROCESSOR: Intel Core2 Quad Q9450 or AMD Phenom II X4 940 or better
RAM: 3 GB
VIDEO CARD: 1024 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better recommended

*SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE:
ATI Radeon 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
Nvidia GeForce 8600 GTS or higher / 9 / 100 / 200 / 400 / 500 / 600 series

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.