Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Minimum Requirements for R.U.S.E.

FRAGE:

What are the minimum system requirements for R.U.S.E.?

ANTWORT:

In order to play R.U.S.E properly, your PC should meet or exceed these system requirements:

Supported OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7
Processor: 2.8 GHz Intel Pentium4 or AMD Athlon 64 3000+ or higher (3.5 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 3500+ recommended)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7 (2 GB / 4 GB recommended)
Video Card: 128 MB DirectX 9.0c-compliant card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0, 10.0, 11.0
Hard Drive Space: 9 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, Xbox 360 Controller for Windows
Internet Connection: Online play requires a Broadband Internet connection

*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce 6 / 7 / 8 / 9 / 200 series
ATI RADEON X1000 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
ATI Crossfire / NVIDIA SLI