Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System Requirements for Rocksmith 2014 on Mac

FRAGE:

What are the system requirements for Rocksmith 2014 on Mac?

ANTWORT:

Minimum requirements

Supported OS: 10.7 Lion
Processor: 2.66GHz Intel Core 2 Duo 17700
RAM: 2 GB RAM
Video card: 256 MB NVidia GeForce 8600 GT or ATI Radeon HD 2600
Hard drive space: 12 GB available space
Peripherals: Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required), Mac keyboard, mouse.
Multiplayer: 2 Guitars for local multiplayer

Recommended requirements

OS: 10.8 Mountain Lion
Processor: 3.1 GHz Intel Core i3-540
RAM: 4 GB RAM
Video card: 512MB Nvidia GT 240 or 512 MB ATI Radeon HD 5670
Hard drive space: 12 GB available space
Peripherals: Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required), Mac keyboard, mouse.
Multiplayer: 2 Guitars for local multiplayer