Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Minimum Requirements

FRAGE:

What are the minimum system requirements for Rocksmith 2014 Edition?

ANTWORT:

In order to run Rocksmith 2014 properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Processor: 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6750 or 2.8 GHz AMD Athlon 64 X2 5600
Memory: 2 GB
Video Card: 256 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
DirectX: 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant​
Hard Drive Space: 12 GB GB available space
Supported peripherals: Keyboard, mouse, microphone, Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required)

Note: All versions support any electric guitar or bass guitar with a 1/4" jack​.

Recommend System Specifications
Supported OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Processor: 3.06 GHz Intel Core i3-540 or 3.30 GHz AMD Athlon II X3 455 or better​
Memory: 4 GB
Video Card: 256 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 3.0 or higher
DirectX: 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant​
Hard Drive Space: 12 GB

Supported Video Cards at Time of Release:
AMD Radeon HD 2600 XT / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
NVIDIA GeForce 8600 GT / 9000 / 200 / 400 / 500 / 600 / 700 series​

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.