Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System requirements for Valiant Hearts

FRAGE:

​What are the system requirements for Valiant Hearts on PC?

ANTWORT:

Minimum requirements
Operating System Windows 7 (SP1) or Windows 8 (32 or 64 bit version)
Processor Intel Pentium IV 630 @ 3.0 GHz or AMD Athlon64 3000 + @ 1.8 GHz
RAM 2GB
Video card NVIDIA GeForce 8800 GT or AMD Radeon HD2900 XT (512MB VRAM)
DirectX DirectX June 2010 Redistributable
DVD-ROM drive 4x DVD-ROM
Sound card DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Hard drive space 2 GB
Supported peripherals Windows-compatible keyboard and mouse or Microsoft Xbox 360 controllers

Recommended requirements
Operating System Windows 7 (SP1) or Windows 8 (both 32/64bit versions)
Processor Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0 GHz or AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2 GHz
RAM 2GB
Video card NVIDIA GeForce 9600GT or higher, AMD Radeon HD3850 or higher (512MB VRAM with Shader Model 4.0)
DirectX DirectX June 2010 Redistributable
DVD-ROM drive 4x DVD-ROM
Sound card DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Hard drive space 2 GB
Supported peripherals Windows-compatible keyboard and mouse or Microsoft Xbox 360 controllers

Supported video cards at the time of release:

• NVIDIA GeForce 8800 GT
• AMD Radeon HD2900 XT (512MB VRAM)

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on par with the minimum configuration.

Let us know if you have any questions!