Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System requirements for Grow Home

FRAGE:

User-added image

What are the system requirements for Grow Home?

ANTWORT:

Below are the Minimum & Recommended system requirements for Grow Home:

Minimum:
OS:                                 Windows 7 SP1 or Windows 8/8.1 (both 32 and 64bit versions)
Processor:                    Intel Core2Duo E7300 @ 2.5 GHz or AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
Memory:                        2 GB RAM
Graphics:                      nVidia GeForce GTS 450 or AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM)
DirectX:                         Version 9.0c
Network:                        Broadband Internet connection
Hard Drive:                   1 GB available space
Sound Card:                 DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Additional:                    Best played with a gamepad

Recommended:
OS:                                 Windows 7 SP1 or Windows 8/8.1 (both 32 and 64bit versions)
Processor:                    Intel Core i3 550 @ 3.0 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memory:                       4 GB RAM
Graphics:                     nVidia GeForce GTX560Ti or AMD Radeon HD6870 (1024MB VRAM)
Hard Drive:                  1 GB available space
Sound Card:                DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Additional:                   Best played with a gamepad