Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Minimum Requirements

FRAGE:

What specs does my PC need to meet to play Grow UP!

ANTWORT:

Minimum Specifications
Supported OS: ​​Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions)
Processor: Intel i3 550 @3.2 GHz, AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memory: 4 GB
Video Card: ​nVidia GeForce 460GTv2, AMD Redeon HD5770 (1024MB VRAM)

DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Recommended Specifications
Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz, AMD FX 4100 @ 3.6 GHz or better
Memory: 8GB
Video Card: nVidia GeForce GTX 660 (2048MB VRAM), AMD Radeon HD 7870 (2048MB VRAM) or better.
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Supported Video Cards at Time of Release
​NVIDIA GeForce 460GTv2 or higher
AMD Redeon HD5770 (1024MB VRAM) or higher

Supported Display Resolutions
​720p: low in-game quality settings,
1080p: high  in-game quality settings