Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Release date for Anno History Collection

FRAGE:

When is the Anno History Collection released?

ANTWORT:

The Anno History Collection was released for Windows PC on 25 June 2020.

For more details please visit the official Anno Union article.

Please feel free to get in touch if you have any other questions.