La pregunta frecuente que estás intentando leer no se ha traducido todavía al español. Mientras se traduce, te podemos ofrecer la versión en inglés de la misma.

What are the minimum requirements for Lock On: Modern Air Combat?

In order to play Lock On: Modern Air Combat properly, your computer must meet or exceed these minimum requirements:

• Windows 98/ME/XP/2000 (ONLY)
  • Pentium III 800/AMD Athlon 600 or better
  • 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
  • 3D video card (DirectX 8.1 compatible) w/32MB RAM (128MB recommended)
  • Sound Card (Direct 8.1 compatible)
  • DirectX 8.1 or higher (included on disc)
  • X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
  • Internet connection (56 kbps or better) or LAN for multiplayer
  • Hard Drive Space 1.1 GB

- Minimum Requirements subject to change -