La pregunta frecuente que estás intentando leer no se ha traducido todavía al español. Mientras se traduce, te podemos ofrecer la versión en inglés de la misma.

Save game locations for Watch Dogs: Legion

These are the save file locations by platform:

PC

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[user ID]\3353

PlayStation 4

Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Watch Dogs: Legion

PlayStation 5

Settings > Storage > [Storage device] > Saved Data > PS4 Games / PS5 Games > Watch Dogs: Legion

Xbox One

My Games and Apps > Watch Dogs: Legion > Menu > Manage Game > Saved Data

Xbox Series X|S

My Games and Apps > Watch Dogs: Legion > Menu > Manage game and add-ons > Saved Data

If you have any questions, feel free to contact us!