La pregunta frecuente que estás intentando leer no se ha traducido todavía al español. Mientras se traduce, te podemos ofrecer la versión en inglés de la misma.

What are the Minimum Requirements for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles?

PREGUNTA:

What are the Minimum Requirements for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles?

RESPUESTA:

In order for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles to run properly, your system must meet or exceed these minimum requirements:

• Windows 98/ME/2000/XP
  • Pentium III 800 or AMD Athlon 700 or better
  • 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
  • 32 MB DirectX 8.1 compatible 3D video card (64 MB recommended)
  • DirectX 8.1 compatible sound card
  • DirectX 8.1 or higher (included on disk)
  • Internet Connection (56kbps or better) or LAN for Multiplayer
  • 4X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
  • 1.1 GB free hard disk space