El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

In order to run Rayman Arena properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows 98/2000/ME/XP
Processor: Pentium II 450 or equivalent
Memory: 64 MB RAM
Video Card: TNT2 video card or better (16MB)
DirectX: 8.1 (included on disk)
Hard Drive Space: 660 MB available space
Supported peripherals: Keyboard/Mouse

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.