El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

In order to run Riven properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows 95/98
Processor: 100 MHz Pentium or faster
Memory: 16 MB RAM
Video Card: 640 x 480 resolution, High Color (16-bit)
Sound Card: Windows compatible sound device
Hard Drive Space: 75 MB free hard disk space
Disc Drive: 4X CD-ROM drive or faster

With DVD
Supported OS: Windows 95/98
Processor: 100 MHz Pentium or faster
Memory: 16 MB RAM
Video Card: 640 x 480 resolution, High Color (16-bit)
Sound Card: SoundBlaster 16 or 100% compatible
Hard Drive Space: 84 MB free hard disk space
Disc Drive: Generation 2 DVD drive or newer

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.