El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

In order to run World in Conflict properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum Requirements
Supported OS: Windows Vista / Windows XP (only)
Processor: Single-core 2.0 GHz or faster (2.2 GHz for Windows Vista) / Dual-core Intel or AMD
RAM: 512 MB (1 GB for Windows Vista)
Video Card: 128 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible (NVIDIA GeForce 4 MX, ATI Radeon 8500, 9200 not supported)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard and mouse
Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster

Recommended Requirements
Supported OS: Windows Vista / Windows XP (only)
Processor: 2.5 GHz or faster
RAM: 1 GB (2 GB for Windows Vista)
Video Card: 256 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard and mouse
Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster