El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

In order to run Prince of Persia properly, your MAC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Supported OS: MAC OS X v10.5.6 Leopard or higher
Processor: Intel Core Duo Processor
RAM: 1 GB
Video Card: ATI X1600, Nvidia 8600 or better
Hard Drive Space: 8.01 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Logitech Rumblepad 2 / Logitech Dual Action USB Controller)

This game will NOT run on PowerPC (G3/G4/G5) based MAC systems (PowerMac)