El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

In order for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles to run properly, your system must meet or exceed these minimum requirements:

Minimum Requirements:
OS: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium III 800 or AMD Athlon 700 or better
RAM: 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
Video Card: 32 MB DirectX 8.1 compatible 3D video card (64 MB recommended)
Sound Card: DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX Version: DirectX 8.1 or higher (included on disk)
Available Disk Space: 1.1 GB free hard disk space
Internet Connection: 56kbps or better; or LAN for Multiplayer
4X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)