El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

In order to run Prince of Persia properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows XP/Windows Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
Memory: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista​
Video Card: TI RADEON X1600*/1650 NVIDIA GeForce 6800
DirectX: 9.0 or 10.0
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
Hard Drive Space: 9 GB available space

Recommend System Specifications
Supported OS: Windows XP/Windows Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
Memory: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista​
Video Card: TI RADEON X1600*/1650 NVIDIA GeForce 6800
DirectX: 9.0 or 10.0
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card 5.1 surround sound
Hard Drive Space: 9GB

Supported Video Cards at Time of Release:
TI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000–4000 series
NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9/GTX 260–280 series
Note: *PCI Express only supported

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.