El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

XIII System Requirements

PREGUNTA:

What are the minimum specifications for XIII?

RESPUESTA :

Processor: 700 MHz Pentium III or equivalent.
Operating System: Windows 98, Windows Me, Windows 2000, and Windows XP.
Memory: 128 MB of RAM.
Controls: Keyboard and mouse.
Hard drive space: 1.2 GB of free space on hard disc.
Video:3D accelerator video card with DirectX 8.1 support and 32 MB of video memory minimum.
Sound: DirectX-compatible 16- bit sound card.