El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Uru - System Requirements

PREGUNTA:

What are the system requirements for Uru?

RESPUESTA :

Supported os: Windows® xp/me/2000/98se (only)
Processor: Intel® pentium® iii 800 mhz or AMD Athlon™ (Pentium iv or Athlon 2 ghz or greater recommended)
RAM: 256 mb ram
Video card: 32 mb Nvidia® GeForce™ 1, 2, 3, 4, or fx; ATI Radeon 7000-9800 or better
Sound card: DirectX® 8.1-compatible sound card (DirectX 8.1-compatible eax 3.0 recommended)
DirectX version: DirectX 8.1 (included on disc)
CD-ROM drive: 4x CD-rom drive or faster (not recommended for use with CD-rws)
Monitor: 800x600 resolution, 16-bit color monitor (1280x1024 resolution recommended)
Hard drive space: 2 gb (4 gb recommended)
Peripherals supported: 101-key standard keyboard; two-button mouse
Internet connection: not required (adsl/cable modem recommended)