El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum requirements for Prince of Persia: The Sands of Time

PREGUNTA:

What are the minimum requirements for playing Prince of Persia - The Sands of Time ?

RESPUESTA :

Operating System: Windows 98 SE/ 2000/ ME/ XP (ONLY)
Processor: 800 MHz Pentium III or AMD Athlon
Memory: 256 MB of RAM
Video Card: 64 MB GeForce 3 or higher, or ATI Radeon 8500 or higher, Matrox Parhelia. (GeForce4 MX not supported)
Sound Card: DirectX 9.0 or higher compatible sound card
DirectX: Versions 9.0 or higher (included on game disc)
Hard Drive Space: 1.5 GB minimum hard drive space
CD-ROM: 16X or better (not recommended for use with CD-RWs)
Additional Supported Peripherals: ThrustMaster FIRESTORM Dual Analog 3 (Quick Install included on game disc)
Controls: Windows-compatible keyboard and mouse