El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

System Requirements for TrackMania 2: Canyon

PREGUNTA:

What are the minimum system requirements for playing TrackMania 2: Canyon on PC?

RESPUESTA :

To get the most out of TrackMania 2: Canyon, your PC should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements

OS : Windows XP / Vista / 7
CPU: 1.5 Ghz
RAM: 1 GB
Video memory: 256 MB, Pixel Shader 2.0
Hard drive space: 1.5 GB