El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

PREGUNTA:

What are the minimum system requirements for Anno 2070?

RESPUESTA :

In order to run Anno 2070 properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor: 2 GHz Intel® Core™2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 or better
Memory: 2 GB
Video Card: 12 MB DirectX® 9.0c–compatible with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
DirectX: 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c–compliant
Hard Drive Space: 5 GB available space

Recommend System Specifications
Supported OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor: 2 GHz Intel® Core™2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 or better
Memory: 4 GB
Video Card: 12 MB DirectX® 9.0c–compatible with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
DirectX: 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c–compliant
Hard Drive Space: 5 GB

Supported Video Cards at Time of Release
ATI Radeon™ X1000/HD 2000/3000/4000/5000/6000 series
NVIDIA® GeForce® 7/8/9/100/200/300/400/500 series​

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.