El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

PREGUNTA:

What are the minimum system requirements?

RESPUESTA :

In order to run Cloudberry Kingdom properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: 2.0 GHz Intel Core2 Duo E4400 or 2.0 GHz AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
RAM: 1 GB (2 GB or greater recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 9.0c–compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX-compatible
Hard Drive Space: 750 MB HDD space required (2 GB free HDD space recommended)
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

Supported Video Cards at Time of Release:
AMD Radeon HD 2600 XT / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
NVIDIA GeForce 8500 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 / 700 series or better

Laptop versions of these cards may work, but are not supported.