El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

System Requirements For Far Cry: Primal

PREGUNTA:

What are the system requirements for Far Cry: Primal?

RESPUESTA :

Minimum requirements

Operating System: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i3-550 @ 3.2 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video card: Nvidia GeForce GTX 460 (1GB VRAM) or AMD Radeon HD5770 (1GB VRAM)
Hard Drive: 20GB
Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Peripherals: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller

Recommended requirements

Operating System: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i7-2600K @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 8GB
Video card: Nvidia GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 280X or better (2GB VRAM)
Hard Drive: 20GB
Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Peripherals: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller

Supported Video Cards at Release Time:
AMD Radeon HD 5770 (1 GB VRAM) or better, HD 7000 / 200  / 300 / Fury X series
NVIDIA GeForce GTX 460 (1 GB VRAM) or better, GTX 500 / 600 / 700 / 900 / TITAN series

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.