El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Grow Up System Requirements

PREGUNTA:

What are the system requirements for Grow Up?

RESPUESTA :

Below are the minimum and recommended system requirements for the game:

Minimum Specifications
Supported OS: ​​Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions)
Processor: Intel i3 550 @3.2 GHz, AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memory: 4 GB
Video Card​nVidia GeForce 460GTv2, AMD Redeon HD5770 (1024MB VRAM)
DirectXDirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Supported Video Cards at Time of Release
​nVidia GeForce 460GTv2, AMD Redeon HD5770 (1024MB VRAM)

Recommended Specifications
Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz, AMD FX 4100 @ 3.6 GHz or better
Memory: 8GB
Video Card: nVidia GeForce GTX 660 (2048MB VRAM), AMD Radeon HD 7870 (2048MB VRAM) or better.
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers