El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Playing Hungry Shark World on TV

PREGUNTA:

Can I play the game on my TV?

RESPUESTA :

Unfortunately we no longer support Hungry Shark World on TV OS.

Please check the list of Supported Devices to know if your device can run the last version of the game.