El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Release date for Anno History Collection

PREGUNTA:

When is the Anno History Collection released?

RESPUESTA :

The Anno History Collection was released for Windows PC on 25 June 2020.

For more details please visit the official Anno Union article.

Please feel free to get in touch if you have any other questions.