El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

System requirements for Anno 1602 History Edition

PREGUNTA:

What are the system requirements for Anno 1602 History Edition?

RESPUESTA :

Minimum requirements (720p)

Operating System: Windows 7, 8, 10 (64bit only)
Processor: Intel i3-3220 @ 3.3 GHz or AMD FX 4130 @ 3.9GHz
RAM: 4 GB
Video card: AMD R7 265 ( 2 GB VRAM ) or NVIDIA GTX 660 ( 2 GB VRAM )
Sound card: DirectX 11-compliant sound card
DirectX: 11
Hard drive space: 630 MB – 1.25 GB *
Supported peripherals: Windows-compliant keyboard and mouse

Recommended configuration (1080p)

Operating System: Windows 7, 8, 10 (64bit only)
Processor: Intel i5-4460 @ 3.2 GHz or AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2GHz
RAM: 4 GB
Video card: AMD RX 470 ( 4 GB VRAM ) or NVIDIA GTX 770 ( 4 GB VRAM )
Sound card: DirectX 11-compliant sound card
DirectX: 11
Hard drive space: 630 MB – 1.25 GB *
Supported peripherals: Windows-compliant keyboard and mouse

Technologies or features that are not supported:

SLI
CrossFire

* Installation size depends on the number of installed languages.