Yhteysongelmat Ubisoft Connect PC:llä

Mikäli koet yhteyden katkeilemista, lataushitautta tai muita yhteysongelmia Ubisoft Connectissa, voit kokeilla muutamaa alla olevaa keinoa ongelman korjaamiseen.

Kokoamme ne tähän artikkeliin aloitaen yleisimmistä perus askeleista. Suosittelemme että käyt läpi kohdat niiden listausjärjestyksessä.

Ennen kuin sukellamme vianmäärityksen viidakkoon, sinun tulee ymmärtää että Internet-palveluntarjoajasi ja yhteydenjakotapasi pelaa merkittävää roolia yhteytesi ja sen nopeuden toiminnassa.

Mikäli käytät langatonta WiFi-yhteyttä, pidäthän mielessäsi, että voit maksimoida verkkonopeutesi yhdistäen verkkoon Ethernet-kaapelin kautta.

Ohessa lista keinoista, joita voit kokeilla ratkaistaksesi ongelman:

Resetoi verkkolaitteesi
Tämä mahdollistaa verkkolaitteesi muodostaa uuden, tuoreen yhteyden Internet-palveluntarjoajaasi.

Ohjelmistoristiriidat
Tarkista, ettei yhteyteesi vaikuttavia ohjelmia ole käynnissä PC:lläsi.

Porttien uudelleenvälitys
Tämä mahdollistaa kommunikoinnin peliservereiden ja PC:si välillä.

Tarvitset oheiset portit Ubisoft Connect:llä:

TCP: 443, 14000

Varmista, etteivät vanhentuneet asetukset estä yhteyttä.

Tyhjennä DNS-välimuisti
Saadaksesi uusimmat IP-osoitteet palveluista joihin haluat yhdistää, kokeile DNS-välimuistin tyhjentämistä.

Ulkoiset rajoitukset
Tarkista muut tekijät, jotka saattavat vaikuttaa yhdistämiskykyyn.

Mikäli kohtaat ongelmia oheisen vianmäärityksen suorittamisen jälkeen, otathan meihin yhteyttä!