Avainten / koodien aktivoiminen

Aktivoidaksesi pelin tai muun pelisisällön avaimen, valitse listasta pelialustakohtaiset aktivointiohjeet:

Ubisoft Connect PC-sovellus

• Avaa Ubisoft Connect ja kirjaudu sisään.
Mikäli et ole käyttänyt Ubisoft Connectia aiemmin, lataa ohjelma ja luo käyttäjätili.
• Klikkaa aktivointikuvaketta Ubisoft Connectin oikeasta yläkulmasta.

• Valitse Aktivoi avain.
• Syötä avaimesi Aktivointiavain-kenttään.
• Valitse Aktivoi. Tämä aktivoi pelin Ubisoft-tililläsi.

Steam

Mikäli syötit jo avaimen, tai et koskaan saanut sitä mutta Steam pyytää avainta, katsothan tämän ohjeemme.

Epic Games Launcher

• Avaa Epic Games launcher ja kirjaudu sisään.
• Klikkaa käyttäjänimeäsi ruudun vasemmassa alareunassa.
• Valitse Redeem Code.
• Syötä koodisi ja klikkaa Redeem. Tämä aktivoi pelin.

Playstation 4

• Kirjaudu sisään PlayStation Network-tilillesi tai luo uusi tili (verkossa tai konsolillasi).
• Valitse PlayStation Store -kuvake Koti-näkymästä.
• Valitse Redeem Codes valikon alaosassa.
• Syötä koodi ja valitse Continue.

Huomioithan ettet voi lunastaa PlayStation 5 avaimia PlayStation 4 konsolilla.

PlayStation 5

• Kirjaudu sisään PlayStation Network-tilillesi tai luo uusi tili (verkossa tai konsolillasi).
• Valitse PlayStation Store -kuvake Koti-näkymästä.
Valitse ruudun oikeasta yläosasta kuvake jossa kolme pistettä.
• Valitse Redeem Codes.
• Syötä koodi ja valitse Redeem.

Huomioithan ettet voi lunastaa PlayStation 4 avaimia PlayStation 5 konsolilla.

Xbox One

• Kirjaudu sisään Xbox tilillesi tai luo uusi tili (verkossa tai konsolillasi).
• Valitse Xbox Store ja Browse games.
• Valitse Use a code ja syötä 25-merkkinen koodi.

Xbox Live -latauskoodi on käytettävissä vain kerran Xbox One -konsoleilla.

Xbox Series X|S

• Kirjaudu sisään Xbox tilillesi tai luo uusi tili (verkossa tai konsolillasi).
• Mene Microsoft Storeen ja valitse Redeem.
• Syötä 25-merkkinen koodi ja valitse Check code.

Voit myös lunastaa koodin verkossa.

Nintendo Switch

Mikäli olet epävarma kuinka voit lunastaa peliavaimesi, olethan yhteydessä.