Live-vaiheen osallistumisten hallinta Ubisoft tilillä

Näet mihin live-vaiheisiin olet rekisteröitynyt Betat ja testit -sivulta.

Rekisteröityäksesi tulevaan testiin:

• Mene Betat and testit -sivulle.
• Rullaa kohtaan Avoimet rekisteröitymiset.
• Klikkaa Rekisteröidy nyt! -painiketta valitsemasi pelin alla.
Tämä vie sinut tähän peliin tarkoitetulle rekisteröitymissivulle.
• Suorita rekisteröityminen.

Sinun tulisi nyt nähdä peli listattuna Tämänhetkisiin rekisteröitymisiisi.

Current registrations

Vaihtaaksesi tulevan testin pelialustaa:

• Mene Betat and testit -sivulle.
• Klikkaa Vaihda pelialusta pelin nimen alta.
• Valitse alasvetovalikosta oikea pelialusta.
• Vahvista valintasi painamalla Vaihda.

Changing beta platform

Huomioithan ettet voi välttämättä vaihtaa pelialustaa mikäli testivaihe on alkamassa pian, tai jo alkanut.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli sinulla on muita kysymyksiä!