Kuinka välttää ohjelmistoristiriitoja

Jos pelisi pyörii huonosti tai esiintyy viivettä, katkoja tai muita ongelmia, mahdollinen syy saattaa olla ohjelmistojen ristiriidoissa.

Välttääksesi, tai poistaaksesi, nämä ohjelmistoristiriidat voit kokeilla seuraavia kohtia.

Offline-tila ja välitysasetukset
Varmista että Uplay PC ei ole asetettu offline-tilaan ja että välitysasetukset (proxy) ovat oikein.

Turvallisuusohjelmistot
Päivitä koneesi virusturva ja palomuuri -ohjelmistot.

Tarkasta ettei Windowsin oma palomuuri (Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Windowsin suojaus) estä pelejä muodostamasta yhteyttä internettiin. Päivittääksesi Windows palomuurin sinun tulee asentaa viimeisimmät Windows päivitykset.

Mikäli näiden päivittäminen ei ratkaise ongelmaa, saatat joutua konfiguroimaan ohjelmiston sallimaan yhteyden tiettyyn sovellukseen.

Tämä tehdään yleensä poikkeuslistan kautta (nimi saattaa vaihdella ohjelmiston mukaan).

Kun lisäät poikkeuksen listaan, muista lisäsätä suorittava ohjelmisto (exe) sekä pelistä että Uplay PC:stä.

Taustalla toimivat sovellukset
Kokeile lakkauttaa taustalla pyörivät sovellukset ennen kuin käynnistät pelin.

Mikäli ongelma jatkuu näiden kohtien jälkeen, otathan yhteyttä.