Teknisten ongelmien ratkaisukohdat PC:llä

Mikäli kohtaat ongelmia yrittäessäsi käynnistää peliä PC:lläsi, kokeilethan alla olevia kohtia ilmoitetussa järjestyksessä:

• Tarkasta että koneesi täyttää järjestelmävaatimukset.
Löytääksesi nämä pelillesi:

• Valitse Miten voimme auttaa? hakukenttä etusivulta
• Etsi peli Kaikki pelit alasvetovalikosta.
• Syötä järjestelmävaatimukset hakukenttään.
• Avaa tukiartikkeli ja vertaa vaatimuksia koneesi järjestelmätietoihin.

Mikäli järjestelmäsi ei täytä vaatimuksia, on tämä todennäköisesti syynä ongelmissa pelin suorituskyvyssä, black screeneissä ja mahdollisessa pelin kaatumisessa sitä käynnistettäessä.

• Käynnistä peli järjestelmänvalvojana.

• Päivitä näytönohjaimen ajurit.
Mikäli ongelma liittyy graafiseen suorituskykyyn, suorita puhdas uudelleenasennus näytönohjaimen ajureille:

• Eheytä pelikansiot
On mahdollista että pelin asennuskansio on vioittunut. Korjataksesi tämän, eheytä pelikansiosi:

Laitteiston tai tietyn ohjelmiston aiheuttamissa ongelmissa suosittelemme vahvasti olemaan yhteydessä suoraan valmistajaan.

Mikäli ongelmat jatkuvat yllä esitettyjen kohtien jälkeen, olethan yhteydessä ja liität tukipyyntöön DxDiag ja MSInfo -järjestelmätietosi.